Mona El-Faramawi

januar 2020
Gennemsnit: 10.4
LinkedIn: Se profil

Hvad betyder Nordic Medicare prisen for mig?

Det betyder rigtig meget for mig at vinde Nordic Medicare prisen. Jeg ser det som en bekræftelse på, at det jeg har gjort i min tid som studerende har været rigtig godt. At modtage sådan en pris, bekræfter mig i, at jeg er på et højt niveau og det giver mig mere selvtillid og en større tro på mig selv.

Jeg kendte ikke til prisen før, så jeg var meget overrasket, da jeg blev ringet op og hørte om prisen samt fik af vide, at jeg tilmed havde vundet den. Jeg synes det er et kæmpe boost at vinde en pris for at have klaret det godt på studiet, og jeg føler mig bekræftet i, at jeg nok skal komme til at fungere godt i mit liv som læge.

Faglig kvalitet hos SDU

Jeg har været fuldt tilfreds med selve studieordningen på SDU, og det gælder både på bacheloren såvel som på kandidaten. Jeg synes der er skabt en rigtig god opbygning, hvor der er nogle meget fagligt dygtige undervisere, der er knyttet til de forskellige moduler på studiet.

Underviserne har hele vejen igennem været gode til at inddrage os studerende og gode til at inddrage eksempler fra klinikken for at få os studerende forberedt på, hvad det vil sige at være læge i den virkelige verden. Det har været rigtig fedt med engagerede undervisere, der har brændt for deres emner, og de var både imødekommende og tålmodige samt meget rummelige overfor alle på studiet uanset niveau. Jeg føler mig meget forberedt til at komme ud i klinikken som en selvsikker og dygtig læge, der kan stå med patientliv i hænderne.

Hvad byder fremtiden på?

Jeg er allerede startet på akutafdelingen på Slagelse Sygehus, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg interesserer mig meget for det akutte, særligt det nye speciale Akutmedicin. Jeg synes det er en perfekt start på mit lægeliv, at jeg kan starte herude, hvor vi har forskellige patientgrupper, både de medicinske og de kirurgiske, og også mulighed for skadestue ved siden af. Jeg glæder mig til at kunne kigge bredt på en masse forskellige slags patienter.