Louise Linde

juni 2018
Gennemsnit: 11.8
LinkedIn: Se profil

Hvad betyder Nordic Medicare Prisen for mig?

Jeg husker tydeligt dagen, hvor jeg aflagde lægeløftet og fik overrakt Nordic Medicare Prisen for årgangens højeste gennemsnit. Det var den 29. juni 2018, og præcis samme dag som min datter fyldte 3 år. Jeg husker specielt 3 ting fra overrækkelsen: Det kæmpe bifald jeg fik, da mit gennemsnit blev offentliggjort, Niels’ kommentar om, hvorfor jeg ikke havde fået de sidste 0,2 i snit og var endt på 12 og sidst, men ikke mindst alle de kommentarer og lykønskninger fra medstuderende og deres familier efter den officielle handling. Jeg er meget glad for det skulderklap som prisen jo dybest set er, et skulderklap for hårdt arbejde gennem mange år, som har båret frugt i form at fuldført studie. Jeg har hængt diplomet op på mit kontor, og mindes dagen hver gang jeg kigger på det.

Lægefaglig kvalitet hos SDU

Jeg har været rigtig glad for at læse medicin på SDU. Jeg har følt mig fagligt udfordret og presset undervejs, specielt på nogle 3- og 6-ugers blokke med stort pensum, samtidig med at jeg har følt, jeg har fået den teoretiske ballast til at komme ud i det virkelige lægeliv. Men meget af lægevidenskaben er et håndværk, og før man har været ude i den virkelige verden og bruge håndværket, kan man forestille sig mange ting, men man lærer det først virkelig, når man bruger sin teoretiske viden i praksis.

Hvad byder fremtiden på?

Jeg er lige nu i gang med min KBU. Jeg afslutter 1. halvår på Kirurgisk afd. A, Odense Universitetshospital om 1 måned og skal herefter i almen praksis i Fraugde, Odense i 6 mdr. Ved siden af min KBU er jeg ved at planlægge ph.d. på Hjertemedicinsk afd. B, OUH i refraktært hjertestop, som jeg meget gerne skulle påbegynde når min KBU er slut. Jeg håber på og drømmer om at få en hoveduddannelsesstilling indenfor kardiologi.