Lise Sonsby

januar 2020
Gennemsnit: 10.4

Hvad betyder Nordic Medicare prisen for mig?

Det var en stor overraskelse for mig at vinde prisen, det var ikke noget jeg havde regnet med. Jeg blev rigtig glad og stolt over, at det hårde arbejde jeg havde lagt under studiet, er blevet bemærket. Det giver en følelse af, at det har givet pote i sidste ende. Det er mange år man skal holde sig til ilden og gå til eksaminer, så når man står på den anden side er det fedt at det er blevet bemærket.

Faglig kvalitet hos SDU

Jeg valgte meget specifikt medicinuddannelsen på SDU på baggrund af den opbygning, der er på både bacheloren og kandidaten. Man går oftere til eksamen på denne studieordning, men emnerne er også bundet sammen på en måde, der giver mening. I stedet for blot at køre rene fag, så har man bundet det rigtig fint sammen i emner. Dette har jeg været rigtig glad for.

Jeg synes både det har været nogle dygtige undervisere og lærer, der brænder for deres sag. Det betyder meget, at man bliver undervist af nogle, der brænder for både det de laver, en god uddannelse og at man som studerende kommer igennem som en god læge.

Hvad byder fremtiden på?

Jeg starter i et vikariat her til foråret, hvilket betyder jeg skal trække mit KBU nummer nu her. Lige nu ved jeg ikke helt, hvad min fremtid bringer i forhold til, hvad jeg skal og hvor jeg skal arbejde og bo henne. Man kan sige, at det er en fordel ved studiet, at der er mange muligheder. Jeg interesserer mig især for de medicinske specialer, men det betyder meget for mig at komme ind på en god afdeling med nogle gode kollegaer, og det kan sagtens betyde, at jeg vælger et speciale jeg ikke lige havde tænkt på.