Kristina Gosvig, Modtager af Nordic Medicare Prisen, januar 2018

Kristina Gosvig

januar 2018
Gennemsnit: 10.9
LinkedIn: Se profil
Omtale af prisvinder: Efter Svendborg-dom: Ung læge stævner ud på oprørt hav

Hvad betyder Nordic Medicare Prisen for mig?

At modtage prisen fra Nordic Medicare betyder en anerkendelse af min indsats på studiet, og af at jeg har gjort det bedste, jeg kunne. Det var en superfed følelse, da de ringede fra Nordic Medicare og fortalte mig, at jeg skulle modtage Nordic Medicare Prisen, og jeg blev vildt glad.

Der er stadig en del jantelov i Danmark, og nogle vil nok se det som en ”se hvor god jeg er”-pris, men sådan tænker jeg ikke på den. Jeg tænker på den som en pris, der anerkender det store arbejde, jeg har lagt i mit studie og i min fremtid, og det er jeg glad for.

Lægefaglig kvalitet hos SDU

Vi er blevet fantastisk godt klædt på til vores fremtidige virke gennem uddannelsen på SDU, og jeg er slet ikke i tvivl om, at SDU’s medicinstudie er det allerbedste i landet.

Det sidste semester på studiet er utrolig hårdt, men det er samtidig også dér, jeg føler, at jeg har lært mest. Semesteret er hårdt pakket med faglig viden, og den måde, SDU strukturerer undervisningen på, betyder at det meste er brugbart, når man skal i gang med sit lægeliv.

Hvad byder fremtiden på?

Jeg har fået en stilling inden for akutmedicin på akutmodtagelsen på Odense Universitetshospital, hvor jeg håber, at jeg kan lære meget mere. Jeg synes, at kirurgi er utrolig spændende, og jeg kan godt lide det praktiske i kirurgien, men jeg er stadig meget åben over for, hvor jeg ender henne. Lige nu glæder jeg mig bare til at lære mere og blive endnu bedre til mit fag og forhåbentligt forelske mig i et speciale hen ad vejen.