Katrine Schultz Overgaard

juni 2020
Gennemsnit: 10.4

Hvad betyder Nordic Medicare prisen for mig?

Først og fremmest er det en stor ære og stolthed at have modtaget prisen. Det med at blive med belønnet for at lægge en indsats i studiet betyder meget.

Når jeg skal ude at arbejde som læge i fremtiden, vil jeg tænke tilbage på prisen på de dårligere dage, og vide at alting nok skal gå, for vi kan alle have det svært, men den vil give mig opløftning på de dage.

Lægefaglig kvalitet hos SDU?

Jeg var på en lidt speciel ordning, da jeg det første 1,5 år var på den gamle ordning, og gik derefter på barsel. Jeg startede dernæst på selvstudie efter min barsel. Jeg var glad for den måde de havde opstillet undervisningen på det første 1,5 år, da det var en veksling mellem sygdomslære og praktisk undervisning.

Under mit selvstudie var de gode til at lytte til, hvad vi havde brug for og sendte os derfor gamle videoer af forelæsninger, som vi kunne se og bruge i vores studie.

Hvad byder fremtiden på?

Min mand er også læge og vi starter begge på Svendborg Sygehus d. 1 september. Jeg starter på Abdominalkirurgisk afdeling. Bagefter skal jeg i almen praksis i Odense, dette glæder jeg mig til, da jeg tror det er i den retning jeg vil gå, men det bliver spændende at prøve det kirurgiske speciale af inden.