Kasper Bruun Kristensen

juni 2016
Gennemsnit: 11.8
LinkedIn: Se profil
Omtale af prisvinder: Rekordmange læger fra SDU

Hvad betyder Nordic Medicare Prisen for mig?

For mig betyder Nordic Medicare Prisen, at jeg er blevet anerkendt for det arbejde, jeg har lagt i mit studie. Det er en dejlig følelse, og jeg er stolt af at have fået prisen af Nordic Medicare. Egentlig er jeg ikke så meget til rampelyset og at være i spotlight, men det var rart at stå oppe på podiet og mærke mine studiekammeraters opbakning og støtte. Det var rart at mærke, at de var glade på mine vegne.

At få Nordic Medicare Prisen har været et stort klap på skulderen og en ros for den indsats, jeg har lagt i mit fag, og så falder de penge, der følger med prisen, på et tørt sted efter en del år som studerende på SU.

Lægefaglig kvalitet hos SDU

Jeg synes, at kvaliteten af undervisningen og hos mine studiekammerater er høj, og jeg føler, at vi er blevet godt klædt på til at blive læger. Det er lidt specielt at gå fra den ene dag at være studerende til den anden dag at være læge og have et ansvar, når man kommer ud på en afdeling eller i en praksis.

Det sidste semester på SDU handler meget om konkrete kliniske problemstillinger, så vi bliver klædt på til den hverdag, mange af os skal ud i, og selvom jeg selvfølgelig ikke kan sammenligne med de andre uddannelser, er der et godt niveau fra SDU. Jeg er sikker på, at mine studiekammerater er og bliver virkelig dygtige inden for det, de kommer til at arbejde med.

Hvad byder fremtiden på?

Lige nu arbejder jeg på en ph.d., hvor jeg undersøger forbrug af medicin og bivirkninger til medicin ved hjælp af vores unikke danske registre på sundhedsområdet.

Når jeg er færdig med det, er jeg ret åben over for, hvad der så skal ske. Jeg har ikke lagt mig fast på en specialisering endnu, men jeg kunne godt tænke mig at kombinere forskningsarbejde og klinikarbejde, hvis det er muligt.